Досліджуємо світ разом з 4-м класом!

Сьогодні інтегрований курс «Я досліджую світ» набуває великого значення для розвитку та виховання дитини, закладення основ активного, екологічно орієнтованого світогляду школярів. Адже молодший шкільний вік - це найбільш вдалий момент для становлення соціально активної особистості, а початкова школа - це початкова ланка формування екологічної культури. Тому навчання курсу «Я досліджую світ» має бути активним, цікавим, раціональним, максимально наближеним до життя, з безпосередніми контактами з природніми матеріалами та самою природою.

Взявши на озброєння дієву концепцію Василя Олександровича Сухомлинського, проведення уроків серед природи, ми пішли проводити власний урок ЯДС, куди б ви думали, саме так - на природу.

Куди нас заведе компас? Як зорієнтуватися на місцевості? А як в лісі? А що там в лісі? А це найменші лісові жителі? То це комахи? Ого!!! Комахи всюди?!

На велику кількість таких запитань і не тільки , ми дали відповідь. Бо справді концепція уроків в природі і комунікативно-діяльнісний підхід роблять маленькі чудеса в нашій педагогіці, а саме тут діти отримують знання з задоволенням, самостійно, а це дуже хороші результати.

Про що говорити, дивіться і пробуйте самі.

/Files/images/0yads/IMG_7858.JPG /Files/images/0yads/IMG_7844.JPG

/Files/images/0yads/IMG_E7873.JPG /Files/images/0yads/IMG_E7874.JPG

/Files/images/0yads/IMG_7851.JPG /Files/images/0yads/IMG_7877.JPG

/Files/images/0yads/IMG_7852.JPG /Files/images/0yads/IMG_7863.JPG

/Files/images/0yads/IMG_7841.JPG /Files/images/0yads/IMG_E7893.JPG

/Files/images/0yads/IMG_E7874.JPG /Files/images/0yads/IMG_E7875.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 20